Tigla metalica Novatik Avangarde

Novatik Avangarde este prima tigla metalica vopsita dupa profilare produsa in Romania, pe una din cele mai moderne linii de vopsire din Europa. Procedeu inovator pe piata din Romania, vopsirea in camp electrostatic ofera protectie superioara la coroziune, deoarece toate muchiile sunt protejate, iar stratul de vopsea este uniform, fara microfisuri sau aglomerari.

Vopseaua folosita este foarte rezistenta la faltuire – unul din cele mai importante avantaje ale tiglei metalice Novatik, pentru ca asigura etanseitate sporita intregului acoperis. Vopseaua folosita la tigla metalica Novatik Avangarde respecta standardele internationale Qualicoat, clasa 2, este ultradurabila, rezistenta la impact, antistatica, impermeabila, rezistenta la ultraviolete si rugina si nu in ultimul rand este eco-friendly.

Accesoriile tiglei metalice Novatik Avangarde

Novatik ofera un program complet de accesorii pentru acoperisuri: ventilatii sanitare, ventilatii de camp, parazapezi, grile de ventilatie. Utilizarea corecta a accesoriilor asigura o ventilare si o etanseitate perfecta a acoperisului si completeaza aspectul estetic al acestuia.

Modelul Avangarde

Modelul Avangarde

Coama

Coama

Dolie

Dolie

Sort de streasina

Sort de streasina

Pazie

Pazie

Sort picurator

Sort picurator

Parazapezi

Parazapezi

Pentilatie de camp

Ventilatie de camp

Ventilatie sanitara

Ventilatie sanitara

Garantia Novatik Avangarde

Tigla metalica Novatik Avangarde este realizata din otel protejat cu AlZn de 185 g/mp. Aluminiul prezent pe toata suprafata acoperirii actioneaza ca o bariera, iar zincul asigura protectia impotriva coroziunii. In conditiile unui montaj corect, oferim o garantie a sistemului de 30 de ani in sistem pro-rata.

Date tehnice

Dimensiuni modul 1340 mm x 370 mm
Lungime utila 1260 mm
Numar panouri/mp 2,15 module
Panta acoperis Min. 12°
Materie prima Otel cu strat de protectie AlZn 185g/mp
Primer Epoxi – 3 microni
Acoperire Vopsea pulbere aplicata in camp electrostatic, omologata international Qualicoat Class 2, minim 60 microni
Greutate 4,73 Kg/mp

Culorile Novatik Avangarde