Tigla metalica premium

Acoperire de piatra naturala. Aspect deosebit. Siguranta. Durabilitate. Garantie 50 de ani.

Cu siguranta si tu iti doresti ca acoperisul tau sa aiba toate aceste caracteristici. Cu tigla metalica cu acoperire de piatra GERARD, este posibil!

Profilele si culorile aflate in promotie

Unice, create special pentru tine, profilele Gerard sunt concepute pentru a rezista oricarui climat si pentru a indeplini toate cerintele estetice si arhitecturale. Alege-ti profilul potrivit si adauga un plus de siguranta si eleganta casei tale. Bucura-te de oferta verii si primesti GRATUIT folia anticondens DELTA NEOVENT pentru a te bucura de si mai mult confort si siguranta sub acoperisul caminului tau.

Beneficii

Greutate redusa si rezistenta la cutremur

Te bucuri de siguranta datorita greutatii reduse a acoperisului. Acoperisurile cele mai putin afectate de cutremure sunt realizate din material usoare, asa cum este si Gerard.

Rezistenta la vant si furtuni

Ai parte de mai multa siguranta in conditii climatice extreme, datorita sistemului unic de fixare. Fiecare modul este fixat orizontal in planul acoperisului, ceea ce reduce sansele de a fi smuls de vant.

Rezistenta la grindina

Grindina este o surpriza neplacuta pe timp de vara. Rezistenta acoperisului Gerard nu este pusa in pericol de grindina, ceea ce inseamna ca acest fenomen extrem nu iti va mai da batai de cap.

Rezistenta la zapada si inghet

Cu un acoperis Gerard te bucuri de siguranta chiar si in conditii extreme. Acesta nu sufera degradari nici la nivelul stratului de piatra si nici la nivelul substratului.

Rezistenta la foc

Te bucuri de siguranta unui acoperis neinflamabil, testat in conditii riguroase. Este usor, rezistent si perfect fixat astfel incat riscul prabusirii este complet eliminat.

Rezistenta la zgomot

Zgomotul ploii si zgomotele exterioare nu iti vor mai tulbura somnul si odihna. In comparatie cu alte invelitori, datorita acoperirii de piatra naturala, acoperisul Gerard iti ofera liniste.

Obtine o oferta personalizata

Alegerea acoperisului este un pas foarte important! Iti suntem alaturi in acest proces pentru ca tu sa faci alegerea cea mai buna.

Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand.

Ce fel de acoperis te intereseaza?