Acoperisuri Gerard – Montaj tigla metalica si accesorii

Venim in ajutorul clientilor sau constructorilor care au ales sa cumpere/monteze un acoperis din gama #gerard cu informatii utile, ghid video de montaj, manual de montaj pentru a evita neplaceri sau disctuii din ambele parti: Beneficiarul poate urmari constructorul daca monteaza corect acest produs / Constructorul care nu are experienta (prima lucrare de acest gen/ nu a intalnit inca o lucrare complicata) evita urmatoarele reclamatii sau reparatii din cauza montajului nu neaparat prost dar nu pentru tipul acesta de acoperis.
Alege calitatea! Cere sfatul unui profesionist! #kamiroof
http://kamiroof.ro/promotii-gerard/

Bun si ieftin este doar mersul pe jos

În fiecare zi (nici zilele de duminica nu fac exceptie) sunt intrebat despre invelitorile tip tigla metalica pe care le comercializam si montam si de fiecare data incerc sa ofer cat mai multe informatii despre aceste produse, astfel incat cel care vrea sa isi achizitioneze un astfel de acoperis sa stie la ce trebuie sa fie atent.

Desi acest tip de invelitoare este unul din cele mai folosite in tara noastra, constat cu parere de rau ca pretul mic este principalul criteriu de alegere, calitatea produselor fiind socotita mai putin importanta si implicit neglijata, tocmai de cei pe care ar trebui sa ii intereseze mai mult. Read more

Tigla modulara Novatik

Alegerea unui acoperiș este un pas important, pe care îl faci o dată în viață. Așa că este foarte important ca alegerea pe care o faci să fie cea mai bună soluție, care să îți ofere confortul și siguranța de care ai nevoie. Novatik , culoare Brick MATT(RAL 8004), acoperiș vandut si montat de către firma noastra Kami Roof Construct in Tarnaveni. Speram sa va placa.

Tigla modulara Novatik (4) Read more

Bun venit pe www.kamiroof.ro

Lansarea acestui blog a venit din dorinta echipei Kami Roof Construct de a oferi sfaturi profesioniste in materie de acoperisuri.

Pentru multi clienti, principala problema in alegerea sistemului de invelitori este lipsa de informare sau de intelegere a avalansei de date tehnice pe care producatorii le ofera, dar pe care cineva care nu are legatura cu domeniul constructiilor le decodifica mai greu. De multe ori alegerea invelitorii nu se face in urma discutiei cu un specialist, ci  in baza designului sau urmand sfaturile prietenilor care au fost implicati in constructia unei case. In cel mai rau caz, invelitoarea se alege pe baza pretului, aceasta fiind  o decizie care afecteaza  confortul din interiorul caminului timp de multi ani. Din acesta cauza, Kami Roof Construct si-a propus lansarea unui blog care sa fie de ajutor tuturor celor care construiesc, renoveaza sau restaureaza un acoperis, de la cele mai simple, pana la cele mai complexe probleme ivite.